top of page
6. poster servicii.jpg
Servicii

Trăim vremurile în viteza, iar viețile noastre sunt documentate vizual excesiv, online și in social media. Lumea digitala este in creștere, iar cantitatea de material fotografic produsă este din ce în ce mai mare. 

Cum procedăm cu materialul fotografic deja produs? Cum îl pastrăm, cum căutam ușor o anumită fotografie facută în trecut? Mai mult, cum gestionăm si protejăm arhivele stocate de-a lungul anilor pe suport analog?

Fie că este vorba de arhivarea și stocarea fotografiilor tale, fie că ai nevoie de input creativ in alcătuirea sau evaluarea portofoliului tău de imagini, echipa CdRF te va consilia. Alege unul dintre serviciile de mai jos sau scrie-ne direct daca aspectul pe care doresti sa il lămurești cu noi nu se regăsește listat încă.

De îndată ce spațiul nostru va fi amenajat, vei regăsi aici si celelate servicii al noastre - programări pentru accesul la micul nostru studio foto sau la biblioteca cu titluri bine alese, de la albume foto de legendă, pana la noutați editoriale internaționale.  Lasă-ne adresa ta de email, iți dăm un semn cand suntem gata! 

Nimic de programat pentru moment. Revino în curând.
bottom of page