top of page

Spațiul

Ne veți găsi în strada Popa Tatu, nr. 68. Intrați în curte cu încredere, admirați expozițiile care vă însoțesc pe drumul către noi și veți ajunge la noi. De luni până joi, funcționăm între 10 și 18:00. Vinerea ținem deschis până la 22:00. Sâmbăta și duminica spațiul este dedicat cursanților noștri pentru ateliere, cursuri și altele educaționale.

 

Bibliotecă cu peste 100 de titluri, albume și reviste de fotografie, cărți cu și despre fotografie și fotografi și spații comode de răsfoit.

Spațiu de lucru însemnând două computere performante (MacOS și  Windows, pentru toate gusturile) cu Lightroom, Photoshop și altele.

Sala de curs unde ținem sesiuni teoretice dar unde puteți ține și voi întâlniri.

Studio mic pentru exerciții, practică și experimente, unde puteți petrece ore ca să învățați să potriviți lumini sau să fotografiați produse mai mici.

Cameră de developare pe stil vechi, ca să exersați developarea alb negru a filmelor foto sau să experimentați cu diverse tehnici gen Photoshop analog.

Spațiu de evenimente mici și spațiu expozițional, unde ne adunăm în fiecare vineri seara și povestim despre fotografie.

Momentan spațiul este încă în amenajare. Vom anunța cât de curând când îl vom deschide publicului. Până atunci vă lăsăm cu niște randări frumoase și promitem că va arăta și mai bine în realitate. Înscrieți-vă la newsletter pentru noutăți. 

bottom of page