top of page

Ce am mai făcut


* Rezidența artistică pe tema „Sexualizarea femeii și a feminității” este în curs. Cele două artiste selectate în urma apelului sunt Virginia Lupu și Ilina Schileru. Curând anunțăm artist talks, masterclass-uri și vernisajul.


* Echipa CdRF este în plin proces de mentorat pe antreprenoriat cultural în fotografie.


Printre mentorii noștri sunt Dr. Wiktoria Michałkiewicz (Fotografiska, REZO), Amelie Schüle (FOAM), Ellen K Willas (Willas Gallery) sau Natan Dvir (ICP). Învățăm și îmbunătățim CdRF-ul cu ajutorul lor.


* Am lansat școala CdRF. Avem cel mai consistent și serios curs de fotografie, echivalentul unui program academic. Avem și promoție early bird până pe 10 mai. Locurile sunt foarte limitate, cursul este foarte pe bune. Începe în iunie și se termină în august. La final vei știi nu numai ce să faci cu aparatul dar și ce să faci în fotografie.

Curs complet de fotografie

* Atelierele următoare sunt „Rooftops” cu Cornel Lazia, „Fotografie de spectacol” cu Adi Bulboacă și „Fotografie editorială” cu Ionuț Staicu.


* Pregătim deschiderea oficială a spațiului. În iunie vă vom aștepta în vizită – la galerie, la bibliotecă sau pur și simplu la o cafea.


* Pregătim evenimente pop-up noi la OTOTO Victoriei. Curând anunțăm detalii.


* Pregătim arhiva CdRF și curatoriem materiale ale fotografilor noștri care compun părți din istoria culturală recentă. Detaliile vor veni în următoarele luni.


* Pregătim festivalul de fotografie. În septembrie 2023. Lineup și program TBA. Ce putem spune momentan este că vom avea masterclass-uri susținute de lectori internaționali.


Pe curând!









bottom of page