top of page

CdRF Foto Market și lansare program

Două zile de târg de fotografie pe hârtie potrivit pentru cadourile de decembrie. Fotografie de autor, atât în serii limitate, ediții premium, cât și variante mai accesibile, în diferite formate și pe teme diverse.

CdRF Foto Market și lansare program
CdRF Foto Market și lansare program

Data și locul

26 nov. 2022, 11:00 – 27 nov. 2022, 18:00

Mezanin - Palatul Universul, 010131, Strada Actor Ion Brezoianu 23-25, București 030167, Romania

Detalii

Ce: Două zile de târg de fotografie pe hârtie potrivit pentru cadourile de decembrie. Fotografie de autor, atât în serii limitate, ediții premium, cât și variante mai accesibile, în diferite formate și pe teme diverse. Vom avea fotografii din magazinul CdRF (www.cdrf.ro/shop) și albume foto. În plus, vor fi la eveniment cu tot cu fotografiile lor Cornel Lazia, Adi Bulboacă, Ioana Moldovan, Cristina Irian, Andrei Păcuraru și Cristian Crisbășan.

Sâmbătă seara, începând cu 18:30, vă așteptăm la un vin și un playlist special făcut de Cornel Lazia pentru a prezenta programul CdRF și planuri de viitor.

Unde: Mezanin, Palatul Universul, strada Brezoianu 23 – 25, București.

Cine: Olga Abramescu și Andreea Leu vor fi gazdele, Alex Molovata va superviza fotografiile, Cornel, Adi, Ioana, Cristina, Andrei și Cristian vor fi alături de fotografiile lor și vor contribui la fundalul sonor al evenimentului, Hajdu Tamas și Silviu Gheție vor fi cu noi prin fotografii și albume.

De ce: #susținemfotografialoacala și #susținemfotografii locali. Fă cadou la final de 2022 celor dragi o fotografie de autor care să le înfrumusețeze pereții casei, un album foto numai bun de frunzărit într-o seară de decembrie sau trimite alături de cărți poștale de sărbători fericite (dacă încă mai păstrezi acest obicei old-school) fotografii cu locuri dragi ție realizate de unii dintre cei mai buni fotografi români. Sâmbătă seara ne cunoaștem, povestim împreună, ascultăm o muzică special creată pentru eveniment (fotografii devin Dj) și vedem cum ne putem întâlni în viitor.

Distribuie evenimentul

bottom of page