top of page
Termeni și condiții

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor/ serviciilor/ cursurilor si atelierelor de pe site-ul www.cdrf.ro, implică acceptarea termenilor si condițiilor ce vor fi detaliate in paragrafele următoare.
 

Partenerul comercial al clientului persoana fizică sau juridică este ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL cu sediul în București, sector 1, Str. B-DUL DUCA D.GHEORGHE, Nr. 3-11, Bl. B, Sc. B1, Et. 4, Ap. 47, înregistrata cu J40/3463/2015 și CUI 34264473 care are in proprietate, vinde către clientul persoana fizică sau juridică produsele /serviciile/ cursurile și atelierele prezentate pe site și încasează de la acestea contravaloarea lor. ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL furnizează bunurile, serviciile, cursurile si atelierele care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos.
 

Site-ul web www.cdrf.ro este proprietatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL.

Domeniul www.cdrf.ro, impreună cu magazinul virtual și toate instrumentele software/baze de date necesare este administrat de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL în scopul comercializării produselor/ serviciilor/ cursurilor și atelierelor prezentate in site.  Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a acestor termeni și condiții. ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL iși asuma dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modifcări site-ului www.cdrf.ro, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabila către utilizatori in acest sens. Site-ul www.cdrf.ro este găzduit de serverele societății ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL. Societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificări, setări, upgrade-uri etc. ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.cdrf.ro, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, răspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauză.
 

Drepturi de autor (Copyright)

Întregul conținut al site-ului www.cdrf.ro, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi și orice alte date, este proprietatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL și/sau a asociaților sai și/sau a partenerilor sai și/sau a furnizorilor sai și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala și industriala. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusiva a societății ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL și este protejata de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Folosirea fară acordul scris a ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
 

Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL sau a furnizorilor săi de programe si sunt protejate de Legea drepturilor de autor.


Accesul la site

Societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descarcă sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societății ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL, fară acordul scris al acesteia.

Securitatea informațiilor

ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu își asuma însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul și nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mail-urile expediate de www.cdrf.ro  nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este găzduit site-ul.
 

Despre achiziția și responsabilitățile privind produsele și serviciile

ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL grantează originalitatea produselor expuse si livrate în secțiunea PRINT. Produsele sunt insoțite de certificate de autenticitate. Orice reclamație, de orice natură, privind aceste produse vă fi adusă la cunostința ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL în maximum 24 de ore de la recepționarea produselor, urmând că aceasta să fie transmisă furnizorului produselor respective/autorului, spre soluționare. Clienții care nu sunt multumiți de print-ul/produsul cumpărat au dreptul să notifice în scris că renunță la cumpărare, pot returna produsul și alege un alt produs din magazin, cu respectarea termenilor și condițiilor de mai jos. Costurile de returnare sunt suportate de către client.

Clienții magazinului (secțiunea SHOP de pe www.cdrf.ro) pot returna produsele cumpărate în termen de maxim 14 zile lucrătoare de la primire, conform prevederilor OG 34/2014. Produsul comandat vă fi returnat în aceeași stare în care a fost livrat, având certificatul de autenticitate nedeteriorat și împreună cu documentele de livrare care l-au însoțit. 

Clientului îi revine responsabilitatea de a se asigura că produsele la care a făcut referire vor fi returnate în maxim 14 zile calendaristice, în caz contrar, cererea vă fi nefondata și astfel returul refuzat.

În cazul în care se dorește înlocuirea produsului, noua comandă vă fi procesată și expediată în maxim 72 de ore de la data returnării produselor inițial comandate. În cazul înlocuirii produsului, aceasta se vă face în condițiile și limitele unei comenzi normale cu achitarea contravalorii diferenței.

În cazul în care se solicita rambursarea contravalorii produsului, aceasta se vă face în cel mult 14 zile calendaristice de la confirmarea returului. Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând, dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de către client, nu se rambursează.
 

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client, excepție făcând situațiile în care coletul prezinta deteriorări severe sau produsele au fost livrate greșit, prezinta defecte de fabricație sau nu corespund descrierii.


Livrare și retur

Oferim transport prin curier rapid pe întreg teritoriul României. Coletele sunt ambalate folosind toate masurile pentru că produsele să ajungă la dvs. în cele mai bune condiții.
 

Durata Livrării

Comenzile sunt livrate din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 3 - 5 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

Toate comenzile înregistrate în zile libere sau de weekend vor fi procesate în prima zi lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.
 

Modalități de livrare

www.cdrf.ro efectuează livrări prin societatea de curierat rapid Fan Courier. Produsele sunt înmânate sigilate. La primirea coletului, vă rugam să verificați integritatea ambalajului. În cazul în care acesta este deteriorat, vă rugam să ne contactați.
 

Costuri de Livrare

Costul de livrare este în valoare de 15 (București) sau  25 lei (livrare națională). Pentru comenzi internaționale vă rugăm să ne scrieți folosind formularul de contact de pe acest site pentru a personaliza corespunzător opțiunile de transport.
 

Limitări ale responsabilității

Site-ul www.cdrf.ro și materialele (produsele, serviciile, dar și cursurile și atelierele) aferente sunt oferite “așa cum sunt”, nu se acceptă modificarea lor și “atât cât sunt disponibile/ locuri disponibile”.
 

Societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu vă fi făcută responsabila și nici nu garantează expres sau implicit, în nici un fel, pentru funcționarea/funcționalitatea site-ului.


ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL oferă garanție pentru produsele comercializate pe site. 


ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu vă fi făcută responsabila pentru orice pagube, de orice fel, incluzând, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale survenite ulterior prin manipularea produselor de care client.


INFORMAȚII DESPRE ÎNSCRIEREA LA CURSURI ȘI ATELIERE 

Înscrierea la cursurile și atelierele ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  se face on-line prin cumpărarea unui bilet. Puteți viziona întreg programul de cursuri și ateliere viitoare în paginile dedicate ale www.cdrf.ro. În descrierea fiecărui curs și atelier, în partea de jos a paginii există secțiunea de bilete de unde puteți cumpăra unul sau mai multe bilete. Înainte de a cumpăra vă rugăm să citiți cu atenție detaliile organizării acestuia (dată, program, particularități etc.).

Prețul fiecărui curs sau atelier este afișat în descrierea atelierului. Prețurile sunt întotdeauna în lei. Locurile la cursuri și ateliere sunt limitate, în funcție de specific grupele variind între 10 și 15 persoane maximum. Plata se face cu cardul, integral, la achitarea on-line a biletului pentru cursul sau atelierul vizat. 
 

Procesul de cumpărare a unui bilet cuprinde următorii pași:

1. Selectare număr de bilete dorite la cursul sau atelierul vizat și apăsare buton "finalizează comanda".

2. Completarea detaliilor de facturare și completarea detaliilor pentru bilet (puteți bifa că sunt aceleași cu detaliile de facturare, după caz). Pentru emiterea facturii participantul vă trebui să completeze inclusiv secțiunea adresă.

3. Acceptarea condițiilor și politicilor ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  pentru respectivul curs sau atelier. Vă recomandăm să le citiți în integralitate.

4. Plata on-line securizată cu cardul. 


Veți primi un e-mail despre confirmarea plăți și bilet anexat. Nu este nevoie să tipăriți biletul; este suficient să îl arătați la începutul atelierului pe telefon. Cu minim 2 zile înainte de atelier veți primi un e-mail informativ despre atelier, cu mai multe detalii organizatorice, inclusiv locul de întâlnire pentru introducerea teoretică a unora dintre ateliere și cursuri. Este important să ne lăsăți datele de contact corecte pentru a vă putea transmite toate aceste detalii.
 

DESPRE ATELIERE

Majoritatea atelierelor noastre au o durată de 2 zile, feedback-ul oferit de coordonator participanților fiind de regulă în ziua a 2a.

Fiecare atelier are aceeași structură: Introducere teoretică, Practică și Feedback de la coordonator pentru o selecție de imagini făcute de participant în cadrul atelierului. Fiecare atelier este coordonat de un fotograf profesionist. Practica fotografică durează în medie 8 ore cu o pauză de prânz. Prânzul nu este inclus în preț. 

Cu excepția atelierului de peisaj urban/ rooftops coordonat de Cornel Lazia, transportul nu este inclus în preț.
 

DESPRE CURSURI

Programul nostru educațional cuprinde formate diverse de cursuri, al căror program poate fi consultat în secțiunea dedicată pe de site. Modalitatea de înscriere, comunicare și organizare este similara cu cea a atelierelor.
 

INFORMAȚII DESPRE POLITICA DE ANULARE ȘI RAMBURS 

Ne rezervăm dreptul de a modifica fără vreo notificare prealabilă datele de desfășurare ale atelierelor și cursurilor sau orele de desfășurare, în cazul în care acest lucru este impus din motive obiective. Dacă anulăm noi cursul sau atelierul, vom restitui integral costul biletelor sau veți putea să vă programați la alt atelier sau curs cu un cost similar.
 

În cazul în care dvs. doriți să anulați achiziția unui loc sau participarea la cursurile sau atelierele noastre, vă rugăm să ne contactați folosind formularul de contact de pe acest website. Pentru o rambursare completă trebuie să anulați cu cel puțin 2 săptămâni (14 zile calendaristice) înainte de începerea evenimentului/prestarea serviciului. Pentru rambursare de 50% trebuie să anulați cel târziu cu o săptămână (7 zile calendaristice) înainte de începerea evenimentului/prestarea serviciului. Dacă anulați în săptămâna evenimentului/prestării serviciului, rambursarea nu mai este eligibilă. Puteți solicita însă reprogramarea la alt eveniment cu cost cel puțin egal cu cel anulat sau să reprogramați prestarea serviciului/ achiziționarea unui alt serviciu cu cost cel puțin egal cu cel anulat.
 

ALTE INFORMAȚII DESPRE PARTICIPAREA LA  CURSURI ȘI ATELIERE

Documentăm fotografic fiecare curs și atelier. Fotografiile realizate sunt utilizate exclusiv pentru comunicarea și promovarea site -ului www.cdrf.ro. Dacă doriți să nu fiți fotografiat/ă vă rugăm să ne spuneți la începutul atelierului. Idem și pentru înregistrări video, când este cazul.

Pentru atelierele de fotografie de spectacol coordonat de Adi Bulboacă și de studio coordonat de Ionuț Staicu, în vederea utilizării viitoare a imaginilor realizate în cadru atelierului, participanții:

- au dreptul de a utiliza fotografiile realizate în cadrul atelierului în scopul promovării personale că fotograf, inclusiv în cadrul propriului portofoliu, atât timp cât nu aduc atingere reputației ori demnității persoanelor fotografiate.

- pentru orice altă formă de utilizare a fotografiilor (i.e.: utilizarea în cadrul unei expoziții, vânzarea sau donarea către terți a dreptului de utilizare, utilizarea în scop comercial) trebuie să contacteze în prealabil reprezentantul ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  pentru a începe demersul de obținere a acordului celor fotografiați.

Reguli pentru o bună desfășurare a cursurilor și atelierelor:

- în e-mailul pe care îl transmitem înainte de începerea cursului sau atelierului vă lăsăm un număr de telefon de contact; vă rugăm să îl salvați și să ne sunați dacă întârziați la curs sau atelier;

- vă rugăm să aveți o atitudine respectuoasă față de echipa ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL, subiecții foto (când este cazul) și ceilalți participanți;

- ne rezervăm dreptul de a nu vom accepta participanți în stare de ebrietate sau sub influența stupefiantelor;

- ne rezervăm dreptul de a exclude din atelier orice participant care face remarci discriminatorii la adresa celor prezenți sau comportă atitudini agresive;

- vă rugăm să veniți pregătiți pentru curs sau atelier, cu echipamentul necesar (cameră foto, obiective, baterii, card/uri de memorie etc.). Sunt invitate însă și persoane care doresc să fotografieze cu telefonul mobil;

- vă rugăm să luați în considerare recomandările din e-mail-ul pe care îl transmitem înainte de începerea fiecărui atelier cu privire la încălțăminte comodă sau îmbrăcăminte lejeră în cazul atelierelor în care mergem mult pe jos.
 

COMUNICAREA

Comunicarea vă fi realizată în scris. Pentru orice întrebare sau sugestie vă rugăm să ne scrieți folosind formularul de contact de pe acest site sau să utilizați opțiunea de mesaj direct în pagina noastră de Facebook sau cea de Instagram.  Noi transmitem newslettere și e-mail-uri informative cu o frecvență neregulată. Vă puteți abona la comunicările noastre completând formularul de newsletter. În cazul în care nu mai doriți să primiți comunicări de la noi apăsăți butonul de dezabonare din e-mailul primit.

Dispoziții finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus vă fi găsită nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu vă afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu cumpărarea și lansarea comenzii, clientul accepta fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeași cu un contract valabil încheiat.

Drept aplicabil. Litigii

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului că legile romane vor guverna Termenii & Condițiile de utilizare de mai sus și orice disputa de orice fel care ar putea să apară intre utilizator și societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL și asociații/ partenerii/ afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte intre ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL și clienții săi, se vă încercă mai întîi rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu vă fi posibila, conflictul vă fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile romane în vigoare.

Declinarea responsabilității

ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  își asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate pe site în scopul comercializării. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea în funcție de display-ul dispozitivului dvs.
 

ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu garantează, de asemenea, nici disponibilitatea în stoc a produselor afișate, motiv pentru care societatea vă avea dreptul de a nu livra parțial sau integral o anumită comanda în cazul în care anumite produse nu mai apar în oferta curenta a furnizorului sau nu sunt disponibile din alte motive (lipsa momentana din stoc, epuizarea ediției, etc). Daca plata se face în avans, clientul vă avea dreptul de a primi înapoi banii plătiți pentru produsul respectiv. În toate cazurile în care produsele nu se pot livra, clientul vă putea cere doar returnarea imediata a sumelor încasate deja de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL , dar nu și alte despăgubiri.
 

Valoarea maxima a obligațiilor societății ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  fata de orice client în cazul nelivrării sau al livrării necorespunzătoare a produselor cumpărate este valoarea sumelor încasate de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  de la respectivul client. După trecerea a 24 de ore de la expedierea necorespunzătoare a produselor, societății ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL nu i se mai poate cere în nici un fel returnarea banilor. De asemenea, după 24 de ore, clientul nu mai poate returna produsele, însă produsele pot fi înlocuite daca reclamația este întemeiată.
 

ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  și furnizorii sai nu își asuma responsabilitatea pentru greșelile de tipărire sau afișare pe site în ceea ce privește preturile sau alte date/detalii legate de produse, direct sau indirect.

În cazul în care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afișate greșit, inclusiv din cauza faptului că au fost introduse greșit în baza de date, societatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL  își aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunță clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută, daca livrarea nu s-a efectuat încă.

bottom of page