top of page

Vernisaj I Hate L.A.Fotografiind din mașină cu diverse camere (Olympus Mju2,Ricoh Gr1 și Nikon F501), am surprins momente autentice și dinamice ale vieții cotidiene, trecând de la poze color, care reflectau lumina și strălucirea faimoasă a LA-ului, la imagini alb-negru, cu contrast puternic, fiecare fotografie devenind o poveste vizuală profundă a orașului și a locuitorilor săi. - Andrei Mîndru


Născut în 1988 în îmbrățișarea tăcută a Bucovinei, Mindru este mai mult decât doar un regizor de film - este un povestitor care surprinde sufletul cotidianului. Călătoria sa a început cu o cameră în mână, documentând frumusețea nefiltrată a vieții prin două decenii de fotografiere „point-and-shoot”. După ce s-a format la școala de film din Los Angeles, nu a învățat doar să facă filme; a stăpânit arta de a te face să le simți.


Opera lui Mindru dansează pe linia fină dintre atracția comercială și profunzimea artistică. Sunt priviri brute, intime, uneori neliniştitoare în experienţa umană. Fie că este un moment de râs, o șoaptă de vulnerabilitate sau o scenă care zăbovește în umbră, obiectivul lui Mindru surprinde totul.


Artist: Andrei Mândru

Curator: Sorin Florea

Is This Art?

Popa Tatu 68/ 27.06/ 19.00

Comments


bottom of page