top of page

IS THIS A FEST? - zilele fotografiei în București



Când: 28 august - 3 septembrie

Unde: Centru de Resurse în Fotografie / Popa Tatu 68


Se întâmplă. Celebrăm deschiderea Centrului de Resurse în Fotografie (CdRF) cum altfel decât cu fast (sau, mai bine zis, cu fest)?

IS THIS A FEST? e un eveniment artistic, educațional și de promovare a fotografiei, pentru orice pasionat de fotografie, de la amatori la profesioniști cu obiective fancy.

Cu și despre fotografie, IS THIS A FEST? vine în ajutorul fotografilor aspiranți. Știm cum e să te pierzi în tot conținutul cu tips & tricks de pe YouTube. Îți propunem patru ateliere de introducere în compoziție (28 august, cu Andrei Păcuraru), fotografie de produs cu telefonul (29 august, cu Sorin Florea), portret (30 august, cu Cornel Lazia) și estetică (31 august, cu Adi Bulboacă).

Între 1 - 3 septembrie organizăm vernisaje (umplem pereții cu fotografii și ne minunăm de ele), artist talk-uri (pentru că nu e de ajuns să faci fotografie, trebuie să vorbești despre asta), party-uri (cum le șade bine artiștilor), masterclass (pentru maeștri fotografi), portfolio reviews (pentru fotografi ce își caută job sau care vor să se vândă mai bine) și parteneriate cu alte galerii (networking at its best).

Pentru ca experiența să fie completă, festivalul de fotografie IS THIS A FEST? adună la un loc câțiva dintre cei mai buni fotografi români și norvegieni. Ne dorim recunoașterea internațională a fotografiei românești.

Nu există nimic asemănător în peisajul cultural al Bucureștiului, un „acasă” pentru iubitorii de fotografie. CdRF pune la dispoziție un spațiu ideal în care să îți petreci ziua, galeria Is This Art?, refugiu pentru amatori, începători sau experți în fotografie, dar te așteptăm chiar dacă vrei doar să bei o cafea bună. Conectăm fotografii între ei, dar și cu profesioniști din alte domenii și cu publicul larg.

bottom of page