top of page
GDPR

Informații generale 

Vă mulțumim că ați ales să faceți parte din comunitatea noastră, dezvoltată de  ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL („companie”, „noi”, „noi” sau „noștri”). Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și dreptul dvs. la confidențialitate si la prelucrarea datelor cu caracter personal. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la politica noastră sau practicile noastre cu privire la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne scrieți folosind formularul de contact de pe acest site. Politica noastră este în concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679.

 

Când vizitați site-ul nostru și utilizați serviciile noastre, aveți încredere în noi în ceea ce privește informațiile dvs. personale. Luăm confidențialitatea foarte în serios, iar în această notă de confidențialitate, descriem politica noastră de confidențialitate. Căutăm să vă explicăm în cel mai clar mod posibil ce informații colectăm, cum le folosim și ce drepturi aveți în legătură cu acestea. Sperăm să vă alocați ceva timp pentru a o citi cu atenție, deoarece este important. Dacă există termeni în această politică de confidențialitate cu care nu sunteți de acord, vă rugăm să întrerupeți utilizarea site-ului nostru și a serviciilor noastre.

 

Această politică de confidențialitate se aplică tuturor informațiilor colectate prin intermediul site-ului nostru web și / sau a oricăror servicii conexe, vânzări, marketing sau evenimente (ne referim la acestea în mod colectiv în această politică de confidențialitate ca „Site-uri”).

Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate, deoarece vă va ajuta să luați decizii în cunoștință de cauză cu privire la partajarea informațiilor dvs. personale cu noi.

 

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet www.cdrf.ro

 

Categoriile de date cu caracter personal prelucrat

Dacă sunteți client al Site-ului, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul magazinului online, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul Site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

 

Dacă sunteți vizitator al Site-ului www.cdrf.ro, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, spre exemplu datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact, în măsura în care ne contactați în acest fel.

 

Scopurile și temeiurile prelucrării

Dacă sunteți client al Site-ului, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

- pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzilor plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL.

 

- pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL în contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile / ateliere sau a va furniza produsele prin intermediul Site-ului.

 

-pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele, serviciile și atelierele oferite de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL prin intermediul Site-ului www.cdrf.ro 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin bifarea căsuței corespunzătoare de la momentul finalizării comenzii sau prin abonarea la newsletter, completând email-ul în căsuța corespunzătoare de pe pagina principală. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru comanda dumneavoastră.

 

-în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Și in acest caz, furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru comanda dumneavoastră.

 

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

 

-pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL, prin intermediul Site-ului www.cdrf.ro 

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin abonarea la newsletter, completând email-ul în căsuța corespunzătoare de pe pagina principală. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

-pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

 

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină  ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

-pentru administrarea Site-ului: în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL prin intermediul site-ului www.cdrf.ro

-pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui

-pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor

-pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc

- pentru interesul national conform art. 6 alin. (1) lit. e) şi art. 9 lit. g) din Regulamentul general privind protecţia datelor

- pentru interese vitale: Putem dezvălui informațiile dvs. acolo unde considerăm că este necesar să investigăm, să prevenim sau să luăm măsuri cu privire la potențiale încălcări ale politicilor noastre, suspectate de fraudă, situații care implică potențiale amenințări la adresa siguranței oricărei persoane și activități ilegale sau ca dovezi în litigii în care suntem implicați.

 

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

Pe scurt: împărtășim informații numai cu acordul dvs., pentru a respecta legile, pentru a vă proteja drepturile sau pentru a ne îndeplini obligațiile comerciale. Putem procesa sau partaja date pe baza următoarei baze juridice:

Consimțământ: vă putem procesa datele dacă ne-ați dat consimțământul specific pentru a utiliza informațiile dvs. personale într-un scop specific.

Interese legitime: este posibil să prelucrăm datele dvs. atunci când este rezonabil necesar pentru a ne atinge interesele legitime de afaceri.

Interes national: este posibil sa prelucram datele dvs. În cazul în care prelucrarea acestora este necesară pentru îndeplinirea unei sarcini care serveşte unui interes public conform art. 6 alin. (1) lit. e) şi art. 9 lit. g) din Regulamentul general privind protecţia datelor.

 

Vă păstrăm informațiile sigure

Ne propunem să vă protejăm informațiile personale printr-un sistem de măsuri organizatorice și tehnice de securitate.

Am implementat măsuri de securitate tehnice și organizaționale adecvate, menite să protejeze securitatea oricăror informații personale pe care le procesăm. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că nu putem garanta că internetul în sine este 100% sigur. Deși vom face tot posibilul pentru a vă proteja informațiile personale, transmiterea informațiilor personale către și de pe site-urile noastre este pe propriul risc. Ar trebui să accesați serviciile numai într-un mediu sigur.

 

Nu adunăm informații de la minori 

Nu colectăm cu bună știință date de la copiii cu vârsta sub 13 ani și nici nu le comercializăm.

​Prin utilizarea Site-ului, declarați că aveți cel puțin 13 ani sau că sunteți părintele sau tutorele unui astfel de minor și sunteți de acord cu utilizarea Site-ului de către acest minorul sub 13 ani. Dacă sunteți conștient de orice date pe care le-am colectat de la copii sub 13 ani, vă rugăm să ne scrieți folosind formularul de contact de pe site. 

Dacă aflăm că au fost colectate informații personale de la utilizatori cu vârsta mai mică de 13 ani, vom dezactiva contul și vom lua măsuri rezonabile pentru a șterge prompt aceste date din înregistrările noastre.

 

 

Drepturile de care beneficiați

Conform Regulamentului (UE) nr.679 din 27 aprilie 2016, aveti dreptul de a solicita: 

 

Dreptul de accesul la datele dvs. (art.15)- aveti dreptul de a solicita operatorilor de date informații cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal de către aceştia.

Rectificarea datelor (art.16)- aveti dreptul de a solicita operatorilor de date rectificarea datelor cu caracter personal incorecte.

Ștergerea datelor (art.17)- aveti dreptul de a solicita operatorilor de date ștergerea datelor cu caracter personal în anumite situații, cum ar fi: datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru realizarea scopului de procesare pentru care au fost colectate, a fost retras consimțământul pentru prelucrarea acestora de către operatori, etc. Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, ARTE DEVELOPMENT & MANAGEMENT SRL să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

Restrictionarea prelucrarii (art.18)- aveți dreptul de a solicita operatorilor de date restricționarea prelucrării în anumite situații, cum ar fi cazul în care se contestă acuratețea datelor cu caracter personal prelucrate sau prelucrarea datelor cu caracter personal nu este realizată în conformitate cu legea.

Dreptul de a va opune prelucrarii (art.21)- aveti dreptul de a vă opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația dvs. particulară, ca datele cu caracter personal să constituie obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care exista dispoziții legale contrare.

Dreptul de retragere a consimțământului: aveti dreptul de a retrage consimțământul exprimat prin prezenta declarație cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal sensibile, în orice moment, cu precizarea că retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea prelucrării de date efectuate înainte de retragerea consimțământului.

Dreptul de portabilitate(art. 20): aveți dreptul să solicitați operatorilor de date transmiterea datelor cu caracter personal prelucrate către dvs sau către o altă entitate ce urmează să va prelucreze datele cu caracter personal.  

Dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar. Mai multe informații puteți accesa la adresa www.dataprotection.ro.

 

Controluri pentru caracteristici de "do-not-track"​

Cele mai multe browsere web și unele sisteme de operare mobile și aplicații mobile includ o caracteristică sau setare Do-Not-Track („DNT”) pe care o puteți activa pentru a vă semnala preferința de confidențialitate de a nu monitoriza și colecta date despre activitățile dvs. de navigare online. Nu a fost finalizat niciun standard tehnologic uniform pentru recunoașterea și implementarea semnalelor DNT. Ca atare, în prezent nu răspundem la semnalele browserului DNT sau la orice alt mecanism care comunică automat alegerea dvs. de a nu fi urmărit online. Dacă se adoptă un standard pentru urmărirea online pe care trebuie să îl respectăm în viitor, vă vom informa despre acea practică într-o versiune revizuită a acestei politici de confidențialitate.

Actualizăm aceasta politică

Este posibil să actualizăm periodic această politică de confidențialitate după cum este necesar, pentru a respecta legile relevante. Versiunea actualizată va fi indicată de o dată „Revizuită” actualizată, iar versiunea actualizată va intra în vigoare imediat ce va fi accesibilă. Dacă facem modificări semnificative la această politică de confidențialitate, vă putem notifica fie prin postarea în mod vizibil a unei notificări cu privire la aceste modificări, fie prin trimiterea directă a unei notificări. Vă încurajăm să recitiți frecvent această politică de confidențialitate pentru a fi informați despre modul în care vă protejăm informațiile.

Dacă aveți întrebări sau comentarii cu privire la această politică, ne puteți scrie folosind formularul de contact de pe acest site.

bottom of page