top of page

Postprocesarea fotografiei

Durată: 16 ore Lectori: Sorin Florea, Andrei Păcuraru, Adi Bulboacă Nivel recomandat: începător / intermediar Preț: 1600 lei

Postprocesarea fotografiei
Postprocesarea fotografiei

Data și locul

16 mar. 2024, 11:00 – 26 mai 2024, 15:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București 010806, România

Detalii

Modulul de postprocesare te învață cum să-ți faci fotografia mai bună. Vor fi alături de tine 3 fotografi cu centură neagră la acest capitol, fiecare dintre ei cu abordare diferită. Vei lucra în Lighroom, dar principiile pe care le vei învăța vor fi valabile și pentru Photoshop, și pentru Capture One și pentru Snapseed.  

Ce vei învăța:

- cum să faci white balance, shadow, contrast, white level, black level, culoarea pielii și alte funcții de bază;

- istoria post procesării și foto manipulare clasică în era digitală;

- dodge, burn, masking;

- cum faci postprocesare unitară într-o serie/ proiect

Ce nu vei învăța:

- postprocesare avansată;

- workflow.

Vei avea nevoie de:  

- 20-30 de fotografii RAW

- Laptop

- Lightroom instalat    

Despre lectori:  

Sorin Florea fotografiază de peste 20 de ani. Trăiește din fotografia comercială dar e pasionat de ”povești care trebuie spuse” având înclinare spre explorare geografică (a fost până dincolo de cercul polar), culturală și antropologică.

Andrei Păcuraru fotograf cu experiență atât de predare cât și comercială de peste 15 ani, membru fondator al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane, artist contemporan.

Adi Bulboacă fotografiază artiste și artiști, teatre și gări, spectacole și săli de spectacole, produse de tot felul; aleargă tot ce se poate alerga: semi maratoane, maratoane, maratoane montane, ultra maratoane. Aproape tot ce face face din pasiune și e genul de om cu puține vise neîmplinite.

Program

Distribuie evenimentul

bottom of page