top of page

PORTOFOLIO REVIEW ADVERTISING

Feedback personalizat pentru portofoliul tău de la profesioniști din advertising

PORTOFOLIO REVIEW ADVERTISING
PORTOFOLIO REVIEW ADVERTISING

Data și locul

02 sept. 2023, 14:00 – 18:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București, România

Detalii

Facem match între profesioniști în advertising și fotografi care vor să intră în această industrie. Acest portofolio review este pe stil “speed dating”. Treci pe la fiecare reviewer și ai 15 minute cu fiecare. Poți să îți aduci lucrările printate sau pe computer/tabletă. Vei primi feedback constructiv pentru portofoliul tău și sfaturi pentru organizarea acestuia. Dacă vrei să lucrezi comercial în advertising și nu știi exact cum ar fi cel mai bine să-ți prezinți munca la pitch-uri/ job-uri rezervă-ți un loc la portofolio review.

Revieweri:

Mihai Gheorghe (creative partner, Supersomething)

După ani de art director (6 ani la Propaganda Creative Marketing și încă vreo 5 ani ca senior art director la McCann București), Mihai Gheorghe a decis că antreprenoriatul este următorul pas în cariera lui. Astfel, a co-fondat acum 6 ani agenția Supersomething.

Dragoș Ometiță (art director, Woopa Advertising)

Dragoș Ometiță este creativ în advertising de aproape 20 de ani; a lucrat în majoritatea industriilor din piață și a fost premiat la competiții de publicitate internaționale și locale. Conduce departamentul de creație al WOOPA, agenție locală și independentă de comunicare.

Laura Marin (producătoare, Avanpost Production)

Laura Marin a intrat în lumea producției în advertising în 2014. De atunci a continuat să se dezvolte profesional, din 2019 până în prezent fiind producătoare la Avanpost Production - cel mai mare hub de producție și post producție de film din Europa de Est.

Bilete

  • Portofolio Review-02.09.2023

    200,00 RON
    Tax: TVA included
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page