top of page

PORTOFOLIO REVIEW

Feedback personalizat pentru proiectele tale foto de la fotografi profesioniști

PORTOFOLIO REVIEW
PORTOFOLIO REVIEW

Data și locul

03 sept. 2023, 11:00 – 18:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București, România

Detalii

Evenimentul este dedicat profesioniștilor la început de drum, artiștilor vizuali care lucrează cu fotografia, studenților (sau viitorilor studenți la arte/ imagine de film) și pasionaților avansați. Poți să îți aduci lucrările printate sau pe computer/ tabletă. Vei primi feedback constructiv pe fotografiile prezentate, sfaturi despre cum să îți aranjezi portofoliul în funcție de scopul tău și sprijin în organizarea portofoliului și dezvoltarea ta în fotografie.

Cu fiecare reviewer vei avea la dispoziție 20 de minute. Poți să îți rezervi loc la unul sau la mai mulți revieweri. După ce ai cumpărat biletul vei fi contactat/ă de un membru al echipei noastre pentru programarea pe ore.

Revieweri:

CORNEL LAZIA - va fi disponibil între 11:00 și 16:00

Fotografiază oameni, spații, orașe suspendate, studiază interacțiunea și influențele dintre imaginea de film și fotografie și predă la UNATC; echilibrează cu succes fotografia comercială cu cea artistică, personală. A început ca DOP pentru proiecte vizuale și din 1998 până în prezent a continuat ca fotograf profesionist. Dragostea pentru muzică l-a introdus în fotografia pentru albume muzicale – sigur i-ai văzut fotografiile dacă ai avut albumul „După Blocuri” (B.U.G. Mafia), „În haine noi” (Vank) sau, mai nou, „Echilibru” (Om la lună). I-ai văzut fotografiile și în Elle, Cosmopolitan sau Harper’s Bazaar; le-ai văzut și prin reclamele din oraș. În același timp, Cornel a fost și este interesat de granițe și de dialogul lor vizual, printre ultimele sale expoziții numărându-se „Horizon Tales” (Art Yourself Gallery, 2019), „Intersecții în Cartierul Creativ” (Cartierul Creativ, 2019) împreună cu Horațiu Șovăială, „Monolith, an Expression of Viewing” (Galeria Creart, 2019) sau „Contact” (Art Yourself Gallery 2018).

ADI BULBOACĂ - va fi disponibil între 11:00 și 14:00

Fotografiază artiști și artiste, spectacole, trenuri, gări și momente care evocă emoții; este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi de teatru din România. Vezi câte un Bulboacă aproape de fiecare dată când te uiți la afișe cu spectacole de teatru. A început prin a-și fotografia colegii actori de generație și a continuat până a depășit mia de spectacole de teatru, dans și performance fotografiate. De mulți ani deja este fotograf oficial al mai multor festivaluri de teatru, al festivalului TIFF sau al evenimentelor culturale din România. În ultima vreme și-a descoperit pasiunea pentru alergat și când nu fotografiază, se pregătește sau participă la maratoane. Adi este genul de fotograf pentru care nici un sacrificiu nu e prea mare, în sensul în care, dacă se află într-un loc nou, renunța la activități precum socializare sau somn pentru a explora cu camera în mână. Consideră că rolul lui este de a da înapoi comunității și crede sincer în importanța rolului profesorului, îndrumătorului, mentorului.

ANDREI PĂCURARU - va fi disponibil între 11:00 și 16:00

Fotografiază puncte, linii, forme și geometrii; are o înclinație aparte pentru tehnică fotografică și compoziție. Este fotograf de peste 15 ani, lector și membru al Asociației Naționale pentru Arte Vizuale Contemporane. Autodidact, și-a format stilul trecând prin fotografie comercială, fotojurnalism și fotografie conceptuală. Lucrările sale au fost expuse atât în România cât și în afara țării. În prezent este custodele Colecției PAC, o arhivă personală începută în 2006 care conține peste 10.000 de fotografii nepublicate. Nu-i place neapărat să-și prezinte fotografiile online, așa că imaginile sale pot fi văzute ilustrând cărți, pe coperțile lor sau în expoziții. Nu în ultimul rând, Andrei gândește în serii și proiecte; găsește întotdeauna firul roșu, este onest și extrem de captivant. Expert în tehnică fotografică, explică procesul fotografierii ca nimeni altul.

SORIN FLOREA - va fi disponibil între 11:00 și 16:00

Sorin Florea este fotograf și artist cu înclinare în zona de explorare geografică, culturală și antropologică; spune despre sine că este un “creator de povești care trebuie spuse”. Lucrările lui, cu toate că au ca instrument de abordare fotografia, nu se limitează la fotografie ci folosește des și video si sunet.

A expus lucrări video și foto la MARe, MNTRplusC în București și SR Gallery în Bruxelles. În CdRF pe Sorin îl veți vedea coordonând galeria “Is this art?”

IONUȚ STAICU - va fi disponibil între 11:00 și 16:00

Fotografiază modă, beauty, artiști și, mai nou, produs; este pasionat de fotografia analog și un expert al studioului. Ionuț a început în 1999 ca fotograf de modă, în timp colaborând cu toate revistele românești de profil și cu toate agențiile de modeling. Pe lângă pictoriale de fashion, este pasionat de lumea spectacolului și a fotografiat serii întregi de artiști și artiste, în special din teatru și dans; el a fost mentorul lui Adi Bulboacă, în continuare împărțind același studio. Se simte în largul lui atunci când are aparatul în mână, știe cât de importantă este munca de echipă și este foarte generos cu informațiile atunci când predă. În ultimii ani a trecut la fotografia de produs și creează povești vizuale pentru clienți. Îi place granița dintre foto și video, utilizând des elemente de mișcare în fotografie. Ionuț a completat echipa de bază a centrului, structurând sesiuni de practică în studio și planificând camera pentru developarea fotografiilor analog.

Bilete

 • 1 reviewer (20min)

  80,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • 2 revieweri (40 min)

  160,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • 3 revieweri (60 min)

  240,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • 4 revieweri (80 min)

  320,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată
 • 5 revieweri (100min)

  400,00 RON
  Tax: TVA included
  Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page