top of page

“NAVIGATING THE INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AND ART MARKET”

“NAVIGATING THE INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AND ART MARKET”
“NAVIGATING THE INTERNATIONAL PHOTOGRAPHY AND ART MARKET”

Data și locul

02 sept. 2023, 10:00 – 03 sept. 2023, 17:00

Online

Detalii

Program:

Sâmbătă, 2 septembrie - 10:00 - 14:00

Duminică, 3 septembrie - 10:00 - 13:00 & 14:00 - 17:00

Masterclassul va fi în limba engleză și va fi susținut de dr. Wiktoria Michalkiewicz, Fondator/ Agent de talente & Strategist/ Consultant artistic, REZO AGENCY. 

Scopul masterclassului este de a sublinia punctele cheie care ajută la construirea unei cariere de succes în lumea fotografiei și a artelor. Wiktoria va apela la studii de caz, metode de lucru și instrumente care te vor ajuta să-ți definești rolul în piața globală de artă contemporană și să-ți faci o strategie pentru a dezvolta cariera pe care o dorești pe scena internațională.  

După masterclass vei:

– avea o imagine de ansamblu asupra complexității industriei internaționale de fotografie și a pilonilor săi principali: instituții de artă publice și private, galerii, festivaluri, agenții de fotografie, colective, târguri de artă și mass-media;

– înțelege importanța platformelor relevante pentru expunerea lucrărilor tale pentru a atinge potențialul maxim al acestora;

– înțelege ideea de reprezentare – atât în ​​lumea artei, cât și în cea comercială;

– învăța cum să-ți definești așteptările față de cine te reprezintă și

cum să navighezi deștept între artă și comercial.

Dr. Wiktoria Michałkiewicz este o specialistă interdisciplinară cu o pasiune profundă pentru povești, managementul talentelor, jurnalism și fotografie. Călătoria ei academică cuprinde o gamă impresionantă de realizări, obținând cinci diplome academice care includ un doctorat în sociologie și diplome de master în antropologie socială și studii culturale de la instituții apreciate precum Universitatea din Stockholm, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitatea Lumière Lyon 2 și Universitatea Jagiellonian. 

Pe lângă activitățile ei academice, dr. Michałkiewicz a adus contribuții semnificative în lumea jurnalismului și a publishingului. Perspectiva ei perspicace și storytellingul captivant condus-o să lucreze ca editor colaborator pentru reviste internaționale de renume, inclusiv National Geographic, Harper’s Bazaar și Vogue. Îmbină dragostea pentru film și fotografie, excelând ca producător și agent de talente, organizând experiențe vizuale extraordinare care surprind esența expresiei artistice.

Expertiza Dr. Michałkiewicz se extinde dincolo de paginile revistelor și în domeniul expozițiilor și festivalurilor. În calitate de producător și curator de expoziții, ea a curatoriat mai multe expoziții cu artiști celebri, colaborând îndeaproape cu festivaluri internaționale și instituții apreciate. Dedicarea ei pentru arte se extinde la munca ei de consultant și editor de cărți premiate, unde a jucat un rol esențial în modelarea narațiunilor artistice și în aducerea lor la viață. Mai mult, expertiza ei ca specialist în PR și comunicare a amplificat și mai mult impactul artiștilor cu care colaborează.

Într-unul dintre cele mai recente roluri ale sale, dr. Michałkiewicz a jucat un rol esențial în extinderea Fotografiska Stockholm la Tallinn și New York, ca parte a Fotografiska International. Contribuțiile ei la renumita instituție de fotografie au arătat abilitățile sale excepționale de organizare și viziunea strategică în navigarea peisajului artistic global. În 2021, alimentată de pasiunea ei de a sprijini artiștii, ea a înființat REZO, o agenție de consultanță concentrată pe proiectarea strategiilor globale de carieră pentru artiștii vizuali. Cu o înțelegere aprofundată a managementului talentelor, PR internațional în artă și a serviciilor de consiliere în domeniul artei, agenția Dr. Michałkiewicz a devenit o resursă de încredere pentru artiștii care caută îndrumare în călătoriile lor creative.

Operând din mai multe hub-uri globale din Varșovia (Polonia), Stockholm (Suedia) și Lisabona (Portugalia), Dr. Michałkiewicz face legătura între culturi și perspective, conectând artiștii cu oportunități din întreaga lume. Angajamentul ei neclintit de a stimula creativitatea, împreună cu experiența ei internațională remarcabilă, continuă să modeleze peisajul artelor vizuale și să propulseze artiștii către un succes fără egal.

INFO: Cine cumpără bilete la școala de fotografie sau la unul din modulele din școala de fotografie (exceptând modulele “Concept”, “Business” și “Stil personal în fotografie”)  primește cadou acest masterclass.

Bilete

  • Masterclass dr. Michalkiewicz

    1.000,00 RON
    Tax: TVA included

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page