top of page

Mentorat

Durată: 8,5 ore Preț: 850 lei

Mentorat
Mentorat

Data și locul

30 mar. 2024, 11:00 – 08 iun. 2024, 18:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București 010806, România

Detalii

Vrei să te apuci de un proiect fotografic sau de o serie și nu știi de unde să începi sau încotro să-l duci? Sau te-ai apucat deja și te-ai împotmolit? Adi e aici să te ajute: e blând și cald, clar și concis. Modulul este conceput a se întinde pe o perioadă lungă de timp tocmai ca să ai timp să pui în practică sfaturile lui Adi și să ai parte de ghidajul lui timp de 4 luni. Unele sesiuni sunt în grupuri mici (2-3 persoane), există și o sesiune individuală dar și o sesiune cu 10 persoane (sau mai multe).

Ce vei învăța/ ce vei face:

- Adi te va ajuta să-ți descoperi stilul personal. Sau măcar să-ți faci o idee despre el, să știi ce ițe ai de descurcat pentru a ți-l descoperi.

Ce nu vei învăța/ ce nu vei face:

- cum să-ți folosești aparatul de fotografiat – dacă te interesează să înveți să fotografiezi, uită-te la cursul Tehnică Fotografică;

- nu vei merge în practică foto cu Adi;

Vei avea nevoie de: 

- Idei și deschiderea de a vorbi despre ce te preocupă în fotografie;

- Un laptop pe care să-ți prezinți fotografiile dacă ai nevoie de sprijin pentru o serie sau un proiect.

Despre lector:

Adi Bulboacă fotografiază artiste și artiști, teatre și gări, spectacole și săli de spectacole, produse de tot felul; aleargă tot ce se poate alerga: semi maratoane, maratoane, maratoane montane, ultra maratoane. Aproape tot ce face face din pasiune și e genul de om cu puține vise neîmplinite.

Program

Bilete

  • Plată taxă integrală

    850,00 RON
    Tax: TVA included
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page