top of page

IS THIS A PARTY?

Intrare liberă

IS THIS A PARTY?
IS THIS A PARTY?

Data și locul

03 sept. 2023, 18:30 – 22:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București, România

Detalii

Vă invităm să încheiem împreună prima ediție a festivalului “Is this a fest?”, lansarea oficială a CdRF și să cinstim începerea școlii. Petrecere informală, pe lejer și voie bună. Muzica ne va fi asigurată de Funkoteca lui Cosmin, iar distracția va avea loc în grădina CdRF (Popa Tatu 68, București).

Despre Funkotecă

Funkoteca a început la J'ai Bistrot, într-una din serile de tipul „prietenii pun muzică la J'ai”. A fost prima oară când Cosmin a fost oficial DJ, cu afiș și toate cele. A ieșit tare bine, s-a lăsat cu dansat pe mese și zbânțuit până dimineața. Alegerea zonei de funk a venit natural, căci Cosmin e negru la suflet, dar în sensul bun: rulează-n Funkotecă sa tot ce-i mai bun de boogie, de la James Brown la Funkadelic sau 90's rap, muzică cu care a și crescut, de altfel. În plus, vreme de peste 10 ani, Cosmin a pus „fun”-ul în Funky Citizens, asociație care face activism și educație civică din 2012.

Despre Cosmin Pojoranu

Cosmin Pojoranu e un jack of all trades, master of some: a scris proză de prin gimnaziu până la liceu (Coșbuc, bun liceu), a cochetat cu jurnalismul, a trecut prin copywriting și PR ca să ajungă la activismul civic. A terminat Facultatea de Științe Politice în 2008 și apoi a stat un an în Barcelona, pentru un master intensiv despre Cognitive Systems and Interactive Media. A co-fondat asociațiile Oricum (2005) și Funky Citizens (2012).

Are o experiență multidisciplinară, îi place să facă lumea să râdă, să aglutineze comunități, să-și suflece mânecile și să pună osul la treabă în startup-uri sau proiecte la (un nou) început. În prezent colaborează cu Agora Robotics, un startup românesc care face roboți industriali de curățenie, dar și cu Buletin de București, unde contribuie editorial și grafic.

Distribuie evenimentul

bottom of page