top of page

INTRO ÎN FOTO PRODUS CU TELEFONUL

Un atelier coordonat de Sorin Florea în care îți îmbunătățești fotografiile cu telefonul. Nivel recomandat: începători și intermediari #isthisafestival?

INTRO ÎN FOTO PRODUS CU TELEFONUL
INTRO ÎN FOTO PRODUS CU TELEFONUL

Data și locul

29 aug. 2023, 18:00 – 21:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București, România

Detalii

Telefonul tău poate fi o unealtă puternică foto. În acest atelier înveți cum să faci fotografia pe care tu o vrei, nu cea pe care o vrea telefonul tău (adică înveți cum să-ți setezi camera telefonului) și elemente de compoziție perfecte pentru cea mai mișto fotografie pe care o vei pune pe social media. Fotografiem produs adică o cană de cafea, tenișii din picioarele tale sau un cocktail care-ți place. Atelierul este unul practic – Sorin Florea te ghidează, faci fotografii, primești feedback și sugestii. Dacă vrei să înveți să-ți folosești mai bine telefonul, dacă vrei să faci fotografii mai bune cu cafeaua, mâncarea, hainele pe care le porți etc., sau pur și simplu dacă vrei mai mult insight pentru îmbunătățirea feed-ului tău de social media acesta este atelierul pentru tine. Avem 10 locuri disponibile. După atelier te invităm să rămâi în grădina noastră la un suc și o discuție.

Sorin Florea este fotograf și artist cu înclinare în zona de explorare geografică, culturală și antropologică; spune despre sine că este un “creator de povești care trebuie spuse”. Lucrările lui, cu toate că au ca instrument de abordare fotografia, nu se limitează la fotografie ci folosește des și video si sunet.

A expus lucrări video și foto la MARe, MNTRplusC în București și SR Gallery în Bruxelles. În CdRF pe Sorin îl veți vedea coordonând galeria “Is this art?” și lector la cursurile noastre.

„Is this a fest?”/ Zilele fotografiei în București este primul festival sub egida CdRF. Prima parte a festivalului este dedicată educaționalului printr-o serie de ateliere de introducere în fotografie. Avem așa:

28 august – Intro în compoziție cu Andrei Păcuraru

29 august – Intro în fotografia de produs cu telefonul cu Sorin Florea

30 august – Intro în fotografia de portret cu Cornel Lazia

31 august – Intro în estetică cu Adi Bulboacă

În a doua parte a evenimentului aducem artisticul și profesionalul în centru. Pe 1 septembrie vă invităm la două vernisaje în spațiul nostru, pe 2 septembrie avem portofolio review cu profesioniști din advertising, iar pe 3 septembrie avem un alt portofolio review unde îți poți alege reviewerul după nevoile tale, masterclass și artist talks. La final, în seara de 3 septembrie te invităm la evenimentul de închidere.

„Is this a fest?” este posibil datorită proiectului „Centru de Resurse în Fotografie” finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Bilete

  • Atl. Sorin Florea 29.08.2023

    200,00 RON
    Tax: TVA included
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page