top of page

“HIGH END GALLERY REPRESENTATION”

For mid career photographers

“HIGH END GALLERY REPRESENTATION”
“HIGH END GALLERY REPRESENTATION”

Data și locul

02 sept. 2023, 10:00 – 04 sept. 2023, 18:00

Online

Detalii

Program:

Sâmbătă, 2 septembrie - 10:00 - 14:00 - sesiuni susținute de Ellen K. Willas

Sâmbătă, 2 septembrie - 15:00 - 18:00 - sesiuni susținute de dr. Wiktoria Michalkiewicz

Luni, 18 septembrie - sesiuni în persoană sau online pentru cine nu poate ajunge în București cu dr. Wiktoria Michalkiewicz

Masterclassul propune o introducere în lumea galeriilor de artă. În prima sesiune vei afla despre reprezentarea fotografului din perspectiva galeristului. Apoi vei afla despre reprezentarea fotografului de către galerie din perspectiva fotografului. Ultima întâlnire este despre portofolio reviews; fiecare participant va trebui să pregătească un portofoliu în urma sesiunilor online de sâmbătă. Vei afla cum trebuie un fotograf să-și prezinte lucrările pentru a putea fi expus într-o galerie high end, care sunt termenii comerciali uzuali și cum să-ți construiești portofoliul astfel încât să ai succes în convingerea galeriei să te reprezinte/ expună.

Despre Ellen K. Willas

Este fondator și director la galeria WILLAS contemporary.

WILLAS contemporary a fost fondată în 2015 ca o galerie situată lângă Primăria din Oslo, concentrându-se pe fotografia contemporană. În decurs de 3 ani, galeria a fost evaluată drept una dintre primele trei galerii și instituții de artă din Norvegia. Fondatorul, Ellen-K Willas, acționează acum ca galerist nomad, consilier de artă și curator cu showroom-uri în Oslo și Stockholm.

WILLAS Contemporary reprezintă artiști recunoscuți la nivel internațional, care sunt în fruntea mișcărilor pentru schimbare, confruntându-se cu cele mai pregnante provocări, nedreptăți, speranțe și bucurii ale societății. Programarea constă într-o combinație jucăușă și imprevizibilă de expoziții pop-up asemănătoare muzeelor, târguri internaționale de artă și expoziții exclusive online.

Despre dr. Wiktoria Michalkiewicz

Este Fondator / Talent Manager / Curator, REZO Agency & REZO Art Advisory și Editor colaborator National Geographic Polonia, Vogue Polonia

Dr. Wiktoria Michałkiewicz este un specialist interdisciplinar cu experiență internațională în poveste, managementul talentelor și fotografie. Paralel cu cariera ei academică (deținând cinci diplome academice, inclusiv doctorat în sociologie, masterat în antropologie socială, masterat în studii culturale de la Universitatea Stockholm, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitatea Lumière Lyon 2 și Universitatea Jagiellonian), ea a a lucrat ca editor colaborator pentru reviste internaționale, inclusiv National Geographic (din 2011), Harper's Bazaar, Vogue; producător de film și fotografie și agent de talent. Ea a lucrat ca producător de expoziții și curator a mai multor expoziții ale artiștilor renumiți, inclusiv Sebastiao Salgado, Paul Nicklen & Cristina Mittermeier, Ralph Gibson, Alison Jackson, Deborah Tuberville și mulți alții, în timp ce a lucrat cu festivaluri și instituții internaționale. Ea a lucrat ca consultant și editor de cărți premiate și specialist în PR și comunicare. Într-unul dintre cele mai recente roluri ale sale, ea a lucrat în Fotografiska Stockholm și a făcut parte din Fotografiska International, în timpul expansiunii globale la Tallinn și New York. În 2021, ea a fondat o agenție de consultanță, REZO, concentrată pe proiectarea de strategii globale de carieră pentru artiștii vizuali, managementul talentelor, PR internațional în artă și servicii de consiliere în domeniul artei. Lucrează la nivel global din Varșovia, Stockholm și Lisabona.

www.rezo.pl

Bilete

  • Masterclass High end gallery

    1.000,00 RON
    Tax: TVA included
    Vânzare încheiată

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page