top of page

EMERGING WITH A STRATEGY: MAKING WAVES IN THE INTERNATIONAL ARTWORLD

A masterclass for mid- career visual artists

EMERGING WITH A STRATEGY: MAKING WAVES IN THE INTERNATIONAL ARTWORLD
EMERGING WITH A STRATEGY: MAKING WAVES IN THE INTERNATIONAL ARTWORLD

Data și locul

17 sept. 2023, 10:00 – 18 sept. 2023, 17:00

București, Strada Popa Tatu 68, București 010806, România

Detalii

Masterclassul va fi în limba engleză și va fi susținut de dr. Wiktoria Michalkiewicz, Fondator/ Agent de talente & Strategist/ Consultant artistic, REZO AGENCY. Sesiunile vor avea loc la CdRF (str. Popa Tatu 68, București).

Scopul acestui masterclass este de a ajuta artiștii vizuali să cartografieze industria fotografiei profesionale și să-și găsească drumul în ea. Dorim dezvoltarea carierei participanților așa că masterclassul va avea o abordare strategică, bazată pe evaluări de portofoliu individuale ale artiștilor, dar și pe dezvoltarea conținutului portofoliului ficăruia, inclusiv a proiectelor work in progress.

După masterclass vei:

–  avea o imagine de ansamblu asupra complexității industriei fotografiei internaționale și pilonii săi principali: instituții de artă publice și private, galerii, festivaluri, agenții de fotografie, colective, târguri de artă și

mass-media. De asemenea, vei știi mai bine cum să te poziționezi în rețeaua globală artistică.

–  înțelege care sunt platformele relevante pentru expunerea lucrărilor tale pentru a atinge potențialul lor maxim.

-  primi instrumentele pentru a proiecta strategia de dezvoltare a carierei pe care o dorești, precum și sfaturi practice și studii de caz ale strategiilor profesionale de succes implementate internațional. 

– înțelege ideea de reprezentare – atât în ​​artă cât și lumea comercială, precum și cum să definești mai bine așteptările tale față de profesioniștii care te reprezintă și cum să navighezi între artă și comercial. 

- știi mai bine cum să îți construiești portofoliul pentru a fi cât mai relevant pentru publicul internațional.

------

Dr. Wiktoria Michałkiewicz este o specialistă interdisciplinară cu o pasiune profundă pentru povești, managementul talentelor, jurnalism și fotografie. Călătoria ei academică cuprinde o gamă impresionantă de realizări, obținând cinci diplome academice care includ un doctorat în sociologie și diplome de master în antropologie socială și studii culturale de la instituții apreciate precum Universitatea din Stockholm, Universitat Autònoma de Barcelona, ​​Universitatea Lumière Lyon 2 și Universitatea Jagiellonian.

Pe lângă activitățile ei academice, dr. Michałkiewicz a adus contribuții semnificative în lumea jurnalismului și a publishingului. Perspectiva ei perspicace și storytellingul captivant condus-o să lucreze ca editor colaborator pentru reviste internaționale de renume, inclusiv National Geographic, Harper’s Bazaar și Vogue. Îmbină dragostea pentru film și fotografie, excelând ca producător și agent de talente, organizând experiențe vizuale extraordinare care surprind esența expresiei artistice.

Expertiza Dr. Michałkiewicz se extinde dincolo de paginile revistelor și în domeniul expozițiilor și festivalurilor. În calitate de producător și curator de expoziții, ea a curatoriat mai multe expoziții cu artiști celebri, colaborând îndeaproape cu festivaluri internaționale și instituții apreciate. Dedicarea ei pentru arte se extinde la munca ei de consultant și editor de cărți premiate, unde a jucat un rol esențial în modelarea narațiunilor artistice și în aducerea lor la viață. Mai mult, expertiza ei ca specialist în PR și comunicare a amplificat și mai mult impactul artiștilor cu care colaborează.

Într-unul dintre cele mai recente roluri ale sale, dr. Michałkiewicz a jucat un rol esențial în extinderea Fotografiska Stockholm la Tallinn și New York, ca parte a Fotografiska International. Contribuțiile ei la renumita instituție de fotografie au arătat abilitățile sale excepționale de organizare și viziunea strategică în navigarea peisajului artistic global. În 2021, alimentată de pasiunea ei de a sprijini artiștii, ea a înființat REZO, o agenție de consultanță concentrată pe proiectarea strategiilor globale de carieră pentru artiștii vizuali. Cu o înțelegere aprofundată a managementului talentelor, PR internațional în artă și a serviciilor de consiliere în domeniul artei, agenția Dr. Michałkiewicz a devenit o resursă de încredere pentru artiștii care caută îndrumare în călătoriile lor creative.

Operând din mai multe hub-uri globale din Varșovia (Polonia), Stockholm (Suedia) și Lisabona (Portugalia), Dr. Michałkiewicz face legătura între culturi și perspective, conectând artiștii cu oportunități din întreaga lume. Angajamentul ei neclintit de a stimula creativitatea, împreună cu experiența ei internațională remarcabilă, continuă să modeleze peisajul artelor vizuale și să propulseze artiștii către un succes fără egal.

Bilete

  • Masterclass Emerging Strategy

    1.000,00 RON

Total

0,00 RON

Distribuie evenimentul

bottom of page