top of page

ARTIST TALKS

Despre arta contemporană și locul fotografiei în contextul actual

ARTIST TALKS
ARTIST TALKS

Data și locul

03 sept. 2023, 16:00 – 17:00

Sediul CdRF, Strada Popa Tatu 68, București, România

Detalii

Ștefania Dobrescu este istoric de artă, curator și antreprenor cultural. Din 2017 a început să lucreze în peisajul artei contemporane din România ca galeristă, conturând o agendă artistică vibrantă axată pe arta contemporană din România și Europa de Est, cu un portofoliu de peste patruzeci de expoziții găzduite în București, New York, Barcelona, Madrid și Timișoara, încurajând un peisaj cultural dinamic.

În 2022, Ștefania a preluat un rol de partener la Mobius Gallery din București, România. Împreună cu echipa galeriei, accentul ei vizează construirea unei campanii coerente și strategice pentru progresul cultural din România. Acest lucru implică susținerea artiștilor emergenți și a celor consacrați din România pe scena globală a artei contemporane și dezvoltarea unei serii de programe educaționale pe termen lung pentru publicul larg, împreună cu proiecte editoriale, având ca obiectiv principal promovarea implicării socio-culturale și a creșterii comunitare prin artă.

„Is this a fest?”/ Zilele fotografiei în București este primul festival sub egida CdRF. Prima parte a festivalului este dedicată educaționalului printr-o serie de ateliere de introducere în fotografie. Avem așa:

28 august – Intro în compoziție cu Andrei Păcuraru

29 august – Intro în fotografia de produs cu telefonul cu Sorin Florea

30 august – Intro în fotografia de portret cu Cornel Lazia

31 august – Intro în estetică cu Adi Bulboacă

În a doua parte a evenimentului aducem artisticul și profesionalul în centru. Pe 1 septembrie vă invităm la două vernisaje în spațiul nostru, pe 2 septembrie avem portofolio review cu profesioniști din advertising, iar pe 3 septembrie avem un alt portofolio review unde îți poți alege reviewerul după nevoile tale, masterclass și artist talks. La final, în seara de 3 septembrie te invităm la evenimentul de închidere.

„Is this a fest?” este posibil datorită proiectului „Centru de Resurse în Fotografie” finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

Foto: Alex Gâlmeanu

Distribuie evenimentul

bottom of page